Foto: Sandra Thorsson

Zikai aktuell med talkshow

Redaktion 09:33 27 Nov 2020

Det är inte många som är tjugo-nånting som stått på Allsång-scenen och blivit utsedda till framtidens artist av Musikguiden i P3, men artisten Zikai är en av dom. 

I början av hösten släppte hon singeln Twenty Something och nu är hon även aktuell med sin talkshow med samma titel. Vi har pratat med Zikai om livet efter tjugo och hennes talkshow. 
I och med dom rådande restriktionerna så är livescenen väldigt begränsad vilket gjort att man fått hitta på nya kreativa sätt att nå ut till sin publik. Jag skulle promota min singel Twenty Something i höstas genom att spela live och få tillfälle att connecta med fans men istället skapade jag ett nytt format där människor får lära känna mig, när jag har samtal med andra artister och profiler jag beundrar. Låten handlar just om att vara tjugo-nånting, att vara naiv och inte ha en aning om hur livet fungerar - så är det i alla fall för mig att vara tjugo-nånting och jag vill ta reda på om mina gäster har känt eller känner samma sak.

Du har gästats av bland andra Hanna Ferm och Cherrie och nu senast Niklas Strömstedt, kan du hinta om kommande gäster?
Jag ville ha en blandning av gäster because I'm *woke* så därför har jag både artister jag jobbat med, en poddstjärna, en tiktoker och lite äldre herrar som varit med i musik-gamet länge. Eftersom jag ställer frågor om hur det är/var att vara i tjugoårsåldern så är det rätt fett att alla gäster är så olika. På så sätt blir varje avsnitt unikt.

Om du skulle få välja en internationell artist som gäst, vem skulle du välja då? 
– Jag skulle välja någon med sjuka historier från sina twenties, typ Lindsay Lohan eller Britney Spears. Dom har varit så omtalade och smutskastade av media men hos mig är det bara good vibes.

Vad skulle du vilja uppnå innan du lämnar dina tjugo-nånting? 
– Innan mina tjugo-nånting är över vill jag ha hunnit med sååå mycket saker att jag inte vet hur jag ska hinna med allt. Jag vill släppa album, turnera, träffa mitt livs kärlek, bo i Miami etc. Men en sak i taget, nu jobbar jag på ny musik som kommer i början av nästa år.

Du hittar Zikais talkshow här.

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!