Zamenhof öppnar på Esperantoplatsen

12:38 13 Feb 2018

Vi vet vad som händer i det gamla machomans-gymmet på Esperantoplatsen.

I slutet av mars öppnar  Zamenhof, men lugn bara lugn – svettdoften från det tidigare gymmet är ett minne blott. Med stadens bästa solläge och vägg i vägg med Barabicu öppnar Zamenhof, som är en enorm systerkorg till den tidigare nämnda.
–  Det blir bottomless-coffee, brunch hela helgen, drinkar minst lika bra som på Stranger, kallpressade juicer, en spelhörna med flipper, poké bowls, mycket grönt, riktigt bra kaffe utan krusiduller och en levande yta för event, skriver Djungeltrumman.se.

Konceptet är “all day dining”. Här blir det inga trista öppettider utan vidöppna dörrar alla dagar i veckan och mat samt dryck när det behagar.

Det ryktas om att de slår upp sina gigantiska portar i slutet av mars.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!