YouTube-profilerna Katja och Olivia startar klubb på LE!

14:48 12 Jan 2018

Katja och Olivia har tillsammans försökt hitta den perfekta tinderdejten, hängt med Oskar Linnros och nu startar dom klubb på LE! Vi har pratat med duon om vad vi kan förvänta oss av deras nya klubb, trötthet och det nya begreppet KlubbTube.

Berätta om konceptet och klubben.
Vi startade som en duo 2013 och skapade vår Youtubekanal "Katja & Olivia". Vi spelar in regelbundet, dj:ar ochhar medverkat i en långfilm ihop så när vi fick förfrågan om att starta en klubb ihop på LE! på Berns kändes det som ett sjukt kul steg att ta. Vi kände att vi vill skapa en klubb som är lite som vår Youtubekanal, en klubb där vad som helst kan hända.    

Vad vi kan förvänta oss av premiären?
Ni kan förvänta er att vad som helst kan hända när som helst.

Jag har läst att ni är trötta på den mansdominerade världen, hur kommer den tröttheten påverka er bokningar och er klubb?
– Tröttheten påverkar våra bokningar på så vis att vi inte exkluderar manliga gäst-dj:s och artister, men det är en fråga vi ständigt jobbar med och ser alltid till att det åtminstone måste vara lika andel män och kvinnor som blir förfrågade och som gästar under säsongen.

Kan vi vänta oss KlubbTube och rörlig dokumentation från kvällarna?
– Haha älskar KlubbTube! Vår nya serie heter faktiskt "Klubb Katja & Olivia" och där kommer man få följa med från första mötet vi hade på Berns till dimman på dansgolvet så skulle någon mot förmodan missa klubbkvällarna så kommer ni definitivt kunna hålla er uppdaterade på avsnitten på Youtube.

Hur ofta kommer ni köra?
– Går premiären som den ska och vi inte lyckas bränna upp hela Berns så kommer vi ha klubb en gång i månaden framöver. Nästa tillfälle blir tredje februari.

Katja och Olivias klubb har premiär nu på lördag och håller på från 22.00 fram till 04.00.

 
Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!