Foto: Olle Knutsson & Rebecka Bjurmell

Yaki-Da får vikarierande nattklubbschef

16:43 21 Nov 2019

Dennis Malmsten ska ta ett studieuppehåll från att hålla ställningarna på Storgatan och lämnar klubben i goda händer.

Sedan ett år tillbaka har duon Dennis och Karin styrt skeppet Yaki-Da på Storgatan i Göteborg. Dennis har där bland annat startat upp listening parties för riktigt bra album med mera och mera. Nu har han dock bestämt sig för att det är dags att sätta sig i skolbänken igen ett tag, på andra sidan jordklotet. 

För året som Dennis Malmsten ska spendera i Los Angeles för att plugga grafisk design på Santa Monica College har han nu skaffat en vikarie. Det blir ingen mindre än Elias Krantz, som placerade sig på en plats 10 på Nöjesguidens utelista för 2019 i Göteborg, som axlar uppdraget. Han kommer att jobba som lärling hos Dennis från och med mitten av december, för att sedan ha ansvaret fullt ut när Dennis är borta från januari till december år 2020. Så för att fira av Dennis ordentligt får en gå till Yaki-Da under P3 Guld-helgen när han kör sin sista kväll.

Vi passade även på att grilla Elias lite i chatten om vad han som ny chef på en av stans största klubbar kommer att hitta på.

Du har ju jobbat en del på Yaki innan, men vad ska du hitta på för roligt där nu som vikarierande boss?
– Jag ska väl ta med mig den erfarenheten jag har både som tidigare anställd och frekvent besökare. Lyfta fram de sakerna som är Yaki när det är som bäst, både för gäster och kollegor. Jag ska vara med och skapa en härlig stämning och atmosfär i såväl restaurangen som nattklubben! Hur det kommer se ut vågar jag inte avslöja redan nu.

Hur känns det att få vakta facklan för Dennis Malmsten, och att försöka leva upp till Karin Wramners nivå?
– Det känns oerhört stort såklart. Dennis är en kanonkille och riktigt bra på sitt jobb. Han kommer att vara saknad och med det kommer en viss press att försöka hålla hans resultat vid liv och samtidigt göra min egen grej! Som tur är så ska jag och Karin jobba ihop och inte tävla mot varandra, det kommer bli superkul! Hon är grym!

Hur stor tur hade vi som placerade dig på top 10 på utelistan precis?
– Där får man ge er att ni gör ett bra jobb, bra scouting helt klart. Hade ni satt mig ännu lägre så har ju uppenbarligen någon skvallrat...

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!