Wish you were queer gör premiär på tak

09:16 28 Feb 2019

Den annars Göteborgsbaserade Frankie Statuto gör Stockholmspremiär. Under våren gästas Tak av Wish You Were Queer med gästande dj:s. 

HBTQIA-klubben Wish You Were Queer kommer till Stockholm för att, under två nätter i vår, ta över TAK. Wish You Were Queer arrangeras av Frankie Statuto som ligger bakom houseklubben HAUS och eventbyrån Miilk.
– Wish You Were Queer är en trygg himmel för vår HBTQIA-publik, för alla baldrottningar och working class queros där ute! Vi behöver ett större och bredare spektrum för vad ett queert rum innebär, säger Frankie.

Wish You Were Queer har sin bas i Göteborg men har arrangerats i Uppsala, Malmö och i Lund. Under premiären 9 mars är flera större dj:s bokade, som Olof Dreijer från elektropopbandet The Knife.
– Olof Dreijer och Axel Boman är mina två favoriter bland svenska exportartister. Jag har alltid drömt om att boka dem och nu är vi här.

Frankie vill förvandla Tak till ett svettigt dansgolv med house och afrobeat. Under våren arrangerar Wish You Were Queer två klubbar men det talas redan om att fortsätta i höst.
– Det känns som att det var menat för oss att komma hit. Vi är redo för Stockholm och jag vet att Stockholm är redo för oss.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!