Voco Hotel till Kista

Alva Persson 14:59 30 Jan 2024

Efter sommaren öppnar den globala hotelljätten IHG Hotels & Resorts ett Voco hotel i Kista. 9000 kvadratmeter som tidigare agerat kontorsyta, konverteras nu till hotell. Detta går i linje med strategin om att bevara äldre byggnader, men samtidigt förnya och fylla dem med modernt innehåll.

Hotellet kommer att bestå av 201 rum, en fullservicerestaurang, en konferensavdelning samt en spaavdelning med inomhuspool. Ambitionen med hotellet är att inge en informell känsla samtidigt som det ska ge gästerna en premiumupplevelse med hög kvalitet.

Voco hotel kommer att färdigställas under våren och beräknas öppna efter sommaren 2024.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!