Virtanen talar ut om anklagelserna

14:26 25 Oct 2017

Fredrik Virtanen tar bladet från munnen.

Efter att ha hållit en väldigt låg profil sedan han blev våldtänktsanklagad av Cissi Wallin har Fredrik Virtanen nu bestämt sig för att tala ut i Aftonbladet. Han nekar till anklagelserna.
– Det är helt bisarrt. Vad betyder ens det där? Jag har absolut inte drogat eller försökt våldta någon, säger han.

På frågan om Cissi Wallin ljuger svarar Fredrik Virtanen.
– Jag vill inte påstå något faktiskt. Om hon (Cissi Wallin reds. anm) har upplevt det så så är det hemskt beklagligt och något som jag länge varit ledsen över. Dessutom har polisen utrett det mycket noggrant. Det var till och med jag som uppmanade henne via advokat att göra den anmälan.

Apropå skärmdumpen som cirkulerar där en då 14-årig tjej frågar Fredrik Virtanen om hon får praoa hos honom och han frågar henne om hon tycker om honom tillräckligt mycket för att ligga med honom säger han:
– Till att börja med hade jag ingen aning om att hon var 14 år och det är uppenbart att det var ett skämt. Det blir tokigt om man plötsligt är någon typ av pedofil. Jag tycker det var jättetölpigt av mig att skriva så och jag förstår att det inte roligt för henne eftersom hon var 14 år, vilket jag inte visste när jag skrev det.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!