Vinpublik är det senaste tillskottet i Helsingborg

Redaktion 11:20 4 May 2023

Alex Sehlstedt och Johan Hagberg öppnar upp för nya matupplevelser på The Vault Hotel, när restaurang Trattoria Venti blir Vinpublik.

Vinpubliks nya kreativa ledare och kökschef, Alex och Johan, är redan välkända namn i branschen som bland annat varit delaktiga i flertalet av regionens senaste nya restaurangkoncept. Nu blir det äkta brasseriekänsla till toner av fransk storstadspuls och kulinarisk kulturtripp på bästa parkett i centrala Helsingborg.

Vinpublik, kommer husera i gamla Trattoria Ventis lokaler samt kommande Matpublik i de inre regionerna, på boutiquehotellet The Vault Hotel.

Tillsammans kommer dem med sin erfarenhet och expertis brinna för att skapa nya matupplevelser med det bästa av fransk och internationell matkonst. Vinpublik skapar en härligt bubblande atmosfär på bästa plats mitt i hjärtat av Helsingborg. Varje rätt komponeras ihop till noggrant tillagade hantverk, med en punkigt självsäker nonchalans och oväntade smakkombinationer. Förvänta dig en passion lika eldig som chilin, temperament lika rivigt som vitlöken, ambitioner högre än syran i det naturligaste av naturviner.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 04, 2023.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.