Vinfluencers på Duxiana

11:53 14 Sep 2022

Den 21 september krokar The Duxiana arm med den vinälskande duon och bjuder på quiz.

Vinfluencers består av Malmöparet Agge och Ebba. De startade Vinfluencers en eftermiddag för ett par år sedan när Agge skulle iväg på middag. Han skrev små lappar om vinerna och Ebba kom med förslaget att de tillsammans skulle starta ett vinkonto. Resultatet blev Vinfluencers på vars Instagram följarna får såväl vintips som personliga anekdoter. 

Den 21 september kommer duon till nyrenoverade The Duxiana för att hålla ett quiz för såväl vinkunniga som noviser. Inträdet är gratis med intresserade uppmanas att boka biljett via Eventbrite för att säkra sin plats. Quizstart är satt till 18:30 så kom i tid.

The Duxiana ligger på Mäster Johansgatan 1 i Malmö och är ett nygammalt tillskott både på hotell- och restaurangkartan. Den nya satsningen innebär både restaurang och bar men också satsningar på den lokala design-, musik- och konstscenen.
– Vi vill att det blir en hubb för lokal kreativitet och kultur, sa Maria Putak, General Manager på The Duxiana i samband med nylanseringen i våras.

Läs även: Hotel Duxiana blir The Duxiana.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.