Vi tog med Huset på en nostalgitripp via Instagram

12:02 23 May 2019

Inför deras spelning på Pustervik letade vi reda på det roligaste de lagt upp och fick sångaren Johan Hammerlid att förklara bilderna för oss.

Bandet Huset har uppträtt på många svenska scener vid det här laget. En som de ständigt kommit tillbaka till är Pusterviks och den 29 maj spelar de där igen, lika peppade som vanligt och med högt tryck på luckan. Dessutom slår de på stort med en förfest på Zamenhof och support i form av Varas. En vecka innan showtime gick vi igenom Husets Instagram för att se vad de egentligen sysslat med under åren sedan de först upptäckte att en kan dokumentera sina liv via bilder online. Johan Hammerlid från bandet fick stå för förklaringarna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av 卄ㄩ丂乇ㄒ (@husetofficial)

21 maj 2019
Detta är ju typ igår. En vecka kvar till konsert på hemmaplan, fy fan. Situps och branca/havre varje morgon, mycket rep och mobilnacke för att följa försäljningen på Tickster. Vi har en fet förfest också så kort sagt har vi Göteborg i ett kärleksfullt grepp 17-03. Det ser ut att bli helt fullt också vilket känns lyxigt. Vi är redo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av 卄ㄩ丂乇ㄒ (@husetofficial)

29 november 2018
En throwback från förra sommarens HUSET+100. För den som inte vet är det ett årligt event där vi båtfestar ut 150 lyssnare till en hemlig plats i skärgården. Bilden är från sista låten skulle jag tro. Spelar ofta barkroppad för minimal friktion och maximal tillit med publiken. Som man ser litar vi på varandra, vi och publiken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av 卄ㄩ丂乇ㄒ (@husetofficial)

13 augusti 2018
Vår bokare Patrick gifte sig förra sommaren. Var där 50% som vän och 50% som gycklare. Han tvingade oss att spela vilket vi mottog med stor glädje så klart. Otroligt fint arrangerat. Tack Ebba.

12 november 2017
Haha Alexader Manx Göransson, vår trummis, är full av tidlös visdom. Detta är alltså en av hans tatueringar vi ser. "Gör det tills du snear" med ett danskt Ö, vackert och självklart.

23 juli 2017
Kan vara den ABSOLUT snuskigaste bilden vi lagt ut, fan va vi ser ut haha. Vi har spelat i Lysekil två gånger, varit sjukt stökigt i alla tänkbara bemärkelser…

10 december 2016
Dagen efter vi släppte låten 07x som fick massa kul uppmärksamhet. Vi gick loss som cowboys den kvällen. På bilden sitter jag och Manx, trummisen, på Condeco av någon jävla anledning och försöker överleva bakfyllan.

31 juli 2015
Vi spelade på Ngomfestival i Kosovo. Festade första natten till den grad att jag tappade rösten helt. Skulle spela senare på kvällen. Arrangörerna tog mig till ett public hospital som såg ut, luktade och lät som ett fängelse från tidig medeltid. Det stod öppna flugbefolkade sopor i korridorerna, vatten/kissläckor på toaletterna och allmänt dålig stämning. 

Allt det där kvittar så klart då dom fixade mig så spelningen gick att genomföra. Festivalen och arrangörerna är 5/5. 

8 maj 2014
Vår första spelning på Pustervik. Bilden är på mig och Mohammed, mer känd som Meedi, som var min partner in crime fram till 2016. Den sommaren gjorde vi tre releasefester på Pustervik. Helt idiotiskt och underbart. 

Här hittar du evenemangen för förfesten och spelningen

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!