Veganvåg? Snarare vegantsunami

11:15 4 Feb 2015

Såhär glad över grönkål.

SJ har precis kommit på att man kan ha ett veganskt alternativ i restaurangvagnen. IKEA gick nyligen ut med att de kommer att köra sin klassiska köttbullsrätt i vegansk tappning världen över från och med april. Och nu har en viss världsstjärna tagit ytterligare ett steg närmre veganismen – genom att lansera en vegansk måltidsservice.

Efter att ha bestämt sig för att testa veganlivet i 22 dagar under december 2013 teamar nu Beyoncé upp med sin tränare och lanserar en vegansk måltidsservice. Tjänsten kommer att gå under namnet 22 days - Vegan Meal Delivery. Förklaringen bakom den återkommande siffran är att det ska ta 21 dagar att fullt ut ändra en vana, dag 22 torde du således vara konverterad.

Beyoncé själv är inte vegan, men förespråkar en minskad köttkonsumtion och pushar för miljö- och hälsofördelarna med en växtbaserad diet. I januari lanserade veganförbundet i Storbrittanien kampanjen Veganuary och över 3200 britter som tidigare aldrig prövat en diet fri från animaliska produkter antog utmaningen. Största skälet som angavs? Beyoncé.

Sugen? Sofia Dahlén har tidigare förutspått att vi snart kommer att leva i Veganistan.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Ilse Grøn Krog

Inklämt på långsidan av biografen Kaparen, vid Stigbergstorget, vätter krogen med uteservering mot Sjöfartsmuseets uppdaterade förträdgård.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!