Vårens nya kändisprodukter

Redaktion 10:48 22 Mar 2021

Det enda positiva med att så många kändisar har haft mindre att göra under det senaste året är förmodligen att de fått tid över att göra annat. Kanske är det därför vi ser en föga oväntad boom av kändisprodukter just nu. Redan i förra numret av Nöjesguiden rapporterade vi om Måns Zelmerlöws cava, här kommer några andra godbitar.

DANYEL COUETS SÅSER
Vem vill inte ha en uppsättning såser med godbiten Danyel Couets nuna på i kylen? Och enligt förpackningen utlovar den dessutom Sveriges dyrbaraste produkt. Sanningshalten i detta är upp till dig att avgöra i vår. 

LYKKE LIS MEZCAL 
Lykkes samarbete med Yola Mezcal har skapat rabalder inte minst på Instagram, då släppet av en ny flaskdesign uppmärksammades med avklädda bilder. Själva drycken är iallafall hantverksmässigt producerad efter Yola Jimenez farfars recept och flasktappad av kvinnor. 

JILL JOHNSSONS VITA VIN
Vinfamiljen Nashville Stories får ett tillskott i form av ett vitt vin. Under hösten 2020 påbörjade Jill Johnsson sin resa mot att bli sommelier och artisten har redan hunnit med att släppa såväl en prosecco som ett rött vin. Det senaste släppet är en torr vit blend från Piemonte på druvorna cortese, moscato, chardonnay och sauvignon blanc.

JOHAN JURESKOGS OST
Det har väl knappats gått någon förbi att kändiskocken Johan Jureskog valt att sätta sitt namn på en rad varor såsom kött och såser, under varumärket Johan Jureskog selection. En nyhet för 2021 är att Johan även kliver in i ostkategorin. Osten tillverkas på Ålands mejeri som har en hundraårig hantverkstradition av att göra just ost.

HANNAH OCH AMANDAS NYA VIN 
Systrarna bakom Perfect Day Media är inga noviser inom vinvärlden, utan har tidigare släppt såväl rosé som mousserande sådant. Nu finns deras senaste kreation Golden Year i Systembolagets beställningssortiment, en blandning av Syrah och Grenache från den senaste skörden. Friskt! 

FREDRIK ZÄLLS GRILLBOK
Mångsysslaren Fredrik Zäll har bland annat bjudit självaste Per Gessle på grillat då hans band Escobar turnerade som förband till Roxette. Nu är han aktuell med sin örtionde bok, som avhandlar hans absoluta grillfavoriter. 

BIANCA INGROSSO-BOXEN 
Superinfluencerns pappa Emilio Ingrosso har tillsammans med hustrun Åsa släppt en ny box, och namnet är en hyllning till den kända dottern. Amore Bianca är gjord på Pinot Grigio (Pinot Gris) och finns i Systembolagets beställningssortiment. 

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 03, 2021.

0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!