Foto: Johanna Pettersson

Välkomstintervju: Clara Henry börjar blogga hos Nöjesguiden

10:21 3 Oct 2015
Det är med stor glädje vi kan berätta att Sveriges största videobloggare – den roliga, smarta, fantastiska Clara Henry flyttar sin blogg till Nöjesguiden.

Clara, vem är du?
– Det frågar jag mig själv varje dag. Vet inte vad jag kommit fram till riktigt än. Jag gillar chips! Och jag skrev nyss en bok om mens. Och jag har pratat i radio och jobbat med Melodifestivalen. Och dessutom tycker vissa att jag är rolig på Youtube. Det är ändå tillräckligt för att jag inte ska få en helkroppslig identitetskris.
 
Vad får man i din blogg som man inte får på din Youtube-kanal?
– Webbkamerabilder. Världens mest underskattade grej. Vem älskar INTE suddiga bilder i oskärpa tagna med en 1,5 megapixlels-kamera? Även en del ordvitsar och sånt trevligt som en kan hålla på med.
 
Vad är bra med mens?
– Att en inte är gravid!!! Och att ens kropp fungerar som den ska!!!
 
Varför är du så rolig?
– Jag vet inte. Jag blev sån. Fast egentligen är jag inte så rolig, jag bara går och väntar på att någon ska avslöja min bluff.
 
Vem skyldig den andra mest, du eller Youtube?
– Jag är lätt skyldig Youtube en arm och min förstfödde, för utan Youtube hade jag lätt haft ett tråkigare liv, men tycker ändå att Youtube åtminstone är skyldig mig bättre verktyg för att lägga till undertexter. Min mormor hade kunnat utveckla ett bättre verktyg än det befintliga. Och min mormor kan inte ens scrolla. Det säger en del.
 
Du har varit på vår redaktion två gånger, vad är ditt intryck? Obs, var ärlig.
– Första intryck: lågt i tak och bara coola människor. Eller människor som väldigt starkt försöker att vara coola. Och lyckas? Jag vet inte. Andra intryck: NI HAR EN JÄVLA BAR? Här vill jag blogga. (Erkänn att du ställde frågan bara för att få flasha för läsarna att Nöjesguiden-kontoret har en bar.)

Ja.

Till Claras blogg!
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!