Välkänd krogprofil får sparken efter sexuella trakasserier

10:29 28 Nov 2017

Enligt uppgifter till Expressen får en välkänd profil i Stockholms nattliv lämna sitt jobb.

I förra veckan gick Jennie Hammar ut och berättade att en krogprofil bland annat stoppat ner handen i hennes trosor för att känna om hon rakat sig när de jobbat på samma krog. Sedan dess har flera kvinnor berättat om liknande erfarenheter av mannen.
– Han drog ner byxorna och visade hela sitt kön för mig och några manliga kockar i restaurangköket. Helt oprovocerat, har en tidigare anställd sagt enligt Expressen.
– Han bläddrade i sin mobil och skulle visa mig en bild på sitt lantställe. I stället "råkade" han visa en bild på sin erigerade penis. Någon dag senare "råkade" han visa en nakenbild på en kvinna, har en annan sagt.

Nu blir han av med sitt jobb. Enligt källor till Expressen hölls ett möte på måndagen där restaurangens högsta chef bad om ursäkt till personalen för att ledningen inte gjort något åt saken tidigare.
 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Riket

Förväntningarna på stället, som ägs och drivs av de före detta kockarna från Tempo, är skyhöga.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!