Vad gör Frida Lernstål nu?

11:15 19 May 2020
Vad gör en spindel i nätet för Dubbel Dubbel när nattlivet är satt på hold? Vi bad Frida Lernstål berätta just detta. 
 
Vad har du gjort idag? 
– Stirrade på en kille på Zoom som pratade om Google Analytics. Jobbade hemifrån. Gick och klippte luggen.
 
Är det så dina dagar ser ut generellt nuförtiden? 
– Ja, förutom luggklippet så är det det som händer. På sin höjd. 
 
H– ar du haft corona? 
Nej inte vad jag vet. Ta i trä. 
 
Hur stor är din existentiella svindel över att telefonen är tyst?
– Inte speciellt stor. Eftersom vi fortfarande har öppet både Dubbel Dubbel och Folk så händer det en del på telefonen. Men absolut, lite tystare är den allt. 
 
Hur får du tiden att gå?
– Lite sen på bollen men jag har börjat spela FarmVille. Jag matar får, vattnat tomater och bakar björnbärspaj. Jag har tomater IRL också! Dom tar jag hand om som fan! Står med en liten pensel och pollinerar tomatblommor som ett bi...
 
Tror du att livet kommer att återgå till det normala framöver, eller hittar vi ett nytt normalläge?
– Det vore ju gött om normalläget är att bry sig mer om saker vi varit dåliga på att bry oss om tidigare.. typ miljön och samhällsbärande yrken. Vad det gäller klubb och restaurangbesök hoppas jag det blir mer än normalläge. Folk lär ju vara trötta på sina vardagsrum och sugna på att gå ut mycket mer. 
 
Vad är det första du kommer att göra när det här är “över”?
– Alltså jag längtar efter fullsatta spelningar på Folk och Pustervik, att kramas med gott samvete och att bärsa i stor grupp. Ska hälsa på min familj också, hela tiden!
 
Läs även: Vad gör Joel Ighe nu? 
Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens hotellkomplex på Lindholmen ligger restaurang Fei.

Krogrecension: Husette

En nytändning och lägesföränding behövdes efter pandemin och det blå trähuset med stor potential, omringat av kulturskapare, skulle bidra med just det.

Bar Minimal

Vid sidan av ett sort fokus på naturliga viner har Bar Minimal gjort sig känt för sin hantverksmässigt tillagade pizza.

Bikt

När fyra rutinerade krogrävar slog sina påsar ihop blev resultatet restaurang Bikt.