Kommentarer på: Utplåna mänskligt konstnärskap

Visa artikeln

2 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Bild för janice

  Jag läste en kommentar online av en Califonia-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
  Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Oduduwa för att jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är det verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  lyckligt nog för mig kom jag över oduduwa-e-postkontakt på ett blogginlägg. Idag berättar jag med glädje och lycka till världen ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stava på min vägnar för att återställa min ex-make med hans stavning av magi och kärlek-encharntment stavning.
  Jag är gift i över 6 år och det var så hemskt för att min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi bröt upp före 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med fina gåvor av kärlek.
  Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att bli dålig längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är vad det känns).
  Jag är greateful och tacksam mot denna underbara man. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% säker.
  kontakta honom genom hans personliga misshandel dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  han har befogenheter att lösa följande förhållandeproblem
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm - BUSINESS STAR
  * avdelningar - SKYDD HÖG
  * förbannelse upplösning
  * andlig rensning
  * Fruktbarhet magi - FRUKTER AV KVINNOR
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  Internet hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.
  här är Oduduwa personligt telefonnummer på Whatssap: +2348109844548 dr.oduduwaspellcaster@googlemail.com

 2. Bild för Alice

  Goddag kära vänner, jag heter Alice, från Lund-Sverige. Jag inser att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vårt äktenskap och relationer, därför önskar jag er all lycka och lycka. Jag har en trestimony att dela med mig ...
  Jag bevittnar omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta kärleksspellare som heter DrOduduwas. Jag bestämde mig för att gå med i kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min man att älska mig igen. Det har varit mer än 2 år av separation . Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot sina handlingar och ont han orsakade mig, han ringde mig på telefon för att be om ursäkt, bara igår morgon kom min man Maclver hem för att träffa mig och våra underbara barn, vår kärleksåterförening verkar vara starkare än tidigare.
  Tack vare Dr.Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personliga kontakt mail: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Jag hade mycket tur att ha den här personliga kontakten med Dr.Oduduwa-e-postadressen, jag lovar Oduduwa att jag kommer att dela med mitt resultat vittnesbörd till vänner om hans stora magiska kärleksstavningskraft för att lösa följande problem: ...
  - Om du vill ha din ex tillbaka.
  - Avsluta skilsmässa och återförenas med ditt äktenskap
  - Vinn tillbaka Tillit från din ex älskare
  - om du alltid har mardrömmar eller dåliga drömmar på natten
  - Du vill bli befordrad på ditt kontor. (Lycka till och framgång)
  - Du vill ha kvinnor / män att lockas till dig.
  - Om du vill föda ditt eget barn.
  - Stava till styrkor, rikedom och berömmelse.
  - LOTTO vinnande magiska nummer.
  - Växtbaserad botemedel och helande av någon blodsjukdom. (Botemedel mot bröstcancer)
  Dr.oduduwa har lösning på kärleksrelation / äktenskapspar kris.
  dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!