Tycker du Första Dejten är stelt? Vänta bara tills du får höra om Malin Gramers nya tv-program

16:56 20 Dec 2017

Gör dig redo att ta fram skämskudden. Eller nej, knyt en skämssnara runt din hals och häng dig i skämstaket.

Dejting-tv är större än någonsin i Sverige och det har TV3 tänkt slå mynt av genom att vrida konceptet ett varv till. I slutet av januari har nämligen det nya programmet Hemliga Beundrare premiär. Så här skriver TV3 i ett pressmeddelande.

"Överallt i vårt avlånga land finns människor som i hemlighet drömmer om den de älskar. De är hemliga beundrare av någon de känner. Det kan vara exet som man ännu inte kommit över, kassörskan i mataffären eller sin bästa vän där vänskapskänslorna övergått till något annat. Det kanske till och med sträcker sig flera år tillbaka, till en gammal barndomskärlek där känslorna aldrig svalnat. I Hemliga beundrare kommer vi få följa flera personer som äntligen vågar ta steget fullt ut genom att träffa den som de hemligt beundrat i evigheter och avslöja sina känslor."

Wow. De ska träffa kassörskor och gamla barndomsvänner och berätta för dem att de beundrat dem i EVIGHETER, trots att de inte har någon relation i dag. Undrar i hur många sådana fall kärleken är besvarad.

Programmet har Malin Gramer som programledare och i det får """paren""" gå på en överraskningsdejt på en restaurang i Stockholm. 
– Tittarna kan förvänta sig en hög dos av värme, kärlek, spänning och framförallt känslor som är på riktigt. Dessa supermodiga människor som vågar ställa upp och blotta sina innersta känslor, både för den man är kär i och samtidigt göra det inför hela svenska folket. Det är nog det modigaste man kan göra enligt mig, säger Malin Gramer.

Vi vet inte om vi kommer att våga titta.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!