TV4 försöker lansera fejkad blooper som "Årets blooper"

15:59 14 Oct 2019

Tv-kanalen försöker lura oss med låtsasblooper från Bachelor.

På TV4 play finns ett klipp som TV4 vill att vi ska tro är en blooper. Klippet heter "Årets blooper!" och i det får vi se när Felix Almsved, en av årets Bachelors, blir sminkad inför inspelningen av programmet.
 

Plötsligt gör en kameraman eller produktionsassistent eller vad han nu kan tänkas ha för titel entré i bild. Han kommer bärandes på en reflexskärm, innan han böjer sig ner för att plocka upp något ur en kameraväska. I rörelsen stöter han till sminkösen, som i sin tur "råkar" knuffa årets Bachelor i vattnet, och fullbordar därmed årets sämsta skådespelarinsats.

Förutom det mest uppenbara tecknet på att bloopern är avsiktlig: att ingen människa som begåvats med grundläggande motorik hade kunnat göra något så klumpigt, finns det ingen begriplig anledning att filma den här scenen utöver just att göra en avsiktlig blooper. Mig veterligen görs det inga bakom kulisserna-dokumentärer om Bachelor.

Jag är medveten om att detta varken är jordklotets mest eller näst mest akuta problem. Men det är dåligt i alla fall och det vill jag att TV4 och läsarna av den här tidningen ska få veta.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!