Middag hos mig.

Tre nya krogtjänster inom loppet av en vecka

11:33 22 Feb 2016

Kampen om kroggästernas gunst i sociala medier ökar. Inom loppet av en vecka har det släppts inte mindre än tre nya tjänster för denna publik. 

I förra veckan släpptes appen AirDine publikt, efter en tids betatestande mot göteborgspubliken. Nöjesguiden testade den i videoform här, för den som vill veta mer om appen som beskrivs som "ett AirBnb för restauranger". 

Idag släpps ytterligare en tjänst med exakt samma approach. Det är gänget bakom bland annat Krogguiden som lanserar middaghosmig.se. Tjänsten släpps till en början som en renodlad webbapplikation för desktop och mobil, men en nativeapp sägs vara på gång. Vilken av tjänsterna som går vinnande ur striden om hemma hos-ätarna återstår att se. 

För dig som hellre äter på krogen än hemma hos någon lanserar även Foodfriends (som bland annat ligger bakom Waiteraid) en bokningstjänst som vänder på begreppen och sajten bokabord.com utgår helt och hållet ifrån var det finns lediga bord. Lite som sf.se borde ha fungerat, med andra ord. 

Läs mer: Nöjesguiden testar AirDine

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!