Transparent Sound öppnar ljudgalleri på NK

09:55 5 Dec 2019

Det nya högtalarvarumärket som prisats för sin innovativa design startar pop-up i december.

Det har bara gått ett halvår sedan Transparent Sound lanserade sina första produkter på marknaden, och sedan dess har de mött många lovord. Flera artister så som Steve Angello, Robyn och Will.I.Am hör till märkets fanskara som kombinerar teknik och design i sina högtalare. Märket jobbar även under devisen att deras högtalare byggs för att hålla för alltid, med möjlighet till att byta ut komponenter i dem allteftersom att tekniken gör framsteg, vilket går emot många andra stora teknikaktörer som istället jobbar med slutna system.

 Emil Fagander

Transparent Sound jobbar i dagsläget med flera exklusiva återförsäljare i världen, så som Galeries Lafayette i Paris och internationella Conran Shop och Mr Porter. I Sverige jobbar de sedan tidigare med bland andra Nordiska Kompaniet, men deras pop-up shop som i december tar plats på varuhuset i Göteborg blir lite extra speciellt. De kommer att skapa ett ljudgaller från 3-26 december, och företagets creative director Per Brickstad ser mycket fram emot lanseringen.
– Mycket av dagens teknikprodukter tar mycket oönskad plats i människors hem. Vi vill istället skapa tidlösa produkter som smälter in och ger en fantastisk ljudupplevelse, och som dessutom kan uppgraderas med teknikens utveckling. Vi hoppas att många Göteborgare vill komma förbi butiken och uppleva våra högtalare, berättar Per Brickstad i ett pressmeddelande.

Transparent Sounds pop-up hittar du på Nordiska Kompaniet i Göteborg mellan 3-26 december.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!