Foto: Love Krok Attling.

Tommie X, Jimmy-Ray och Lotus startar klubb

10:48 11 Jul 2019

Sommarlovsklubben är klubben för dig som gillar Häktet snäppet mer än Asap Rocky.

I kväll är det premiär för den nya klubben Sommarlovsklubben på Häktet. Vad passar då bättre än en intervju med medgrundaren Tommie X?

Vad är Sommarlovsklubben?
– Det är Jimmy-Rays, Lotus och min nya torsdagsklubb på Häktet som vi kommer att köra sporadiskt under sommaren. Den kommer att vara det perfekta alternativet när man vill dra ut en torsdag men vill spara på sitt Trädgårdenbesök till helgen.
Varför startar just ni klubb tillsammans?
– Love Krok Attling som är nöjeschef på Häktet kontaktade mig och då föreslog jag oss som den perfekta torsdagsligan. Jimmy och jag spelar alltid skivor ihop och Lotus har kört liveklubb på Gula Villan ute i Handen. Vi är det perfekta komplementet till CHUP Nights (Cherish Label och Upfront Producer Network) och Samir Yosufi som annars kör torsdagsgrejer där.
Vad är ambitionen med det konstiga rap vs. rock-temat?
– Mest att man ska få göra entré till en pampig rock- eller raplåt när man ska spela skivor, men man får spela vad man vill. En kille vi känner ska gå sådär med en slaglampa och lysa upp dj:n från dörren fram till skivspelarna.
Vad ska du göra mer på sommarlovet än att ha klubb? 
– Åka till Berlin i augusti och se Blümchen som gjort comeback i år. Annars bara massa roliga fester, till exempel min stora pridefest på Trädgården den 3 augusti.
Ni har ju klubben på Häktet. Kommer Asap Rocky vara där? 
– Såhär ligger det till: Asap Rocky är inte och har aldrig varit i Sverige. Allt kring hans häktning är en iscensatt PR-kupp för vår nya klubb på Häktet, namnet liksom, u get it? Tack till Julia Frändfors som spelade honom i filmerna vi tog fram.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!