Tidens anda - det vi talar mest om just nu

Redaktion 14:24 28 Jan 2011

1 Teknikens under
Höjden av doucheighet är numera att köpa en iPad, skippa hörlurarna och sedan spela ett kefft racingspel när du rör dig i kollektivtrafiken, rusningstid. Och just det, spelet innebär att du faktiskt måste vrida på iPad:en som en ratt för att styra.

2 Politikerns handbok, del 34
Riksdagsledamoten Caroline Szyber har, trots att hon är kristdemokrat, lyckats framstå som en hipp politiker genom att kritisera vansinnessystemet Fas 3. Ni ser, det blir en win-win för alla när idioti bekämpas.

3 Kvar att lära
”Jag skulle bara köra runt gathörnet”? På riktigt? Hade rattfyllsdömda Josefin Crafoord sett Cops hade hon vetat att barbröstade och andfådda uteliggare med crackrester på byxorna kommer på bättre ursäkter.

4 Brutna nyårslöften
Vårt motto för det nya året: Man kan inte förlora om man aldrig spelar.

5 För mycket av det goda
Skitsamma att mediokra Hollywood-rullar föräras en 3D-effekt och paketeras som det bästa någonsin. Det verkliga problemet är att 3D- och HD-porr nu börjar säljas. Och vi som trodde att det var coolt nog att ha sex med lampan tänd.

6 Barnet
Vår tids nya kändisar. Och vi förstår helt ärligt inte varför tolvåriga Chloé Schuterman får ta så mycket skit? Efter en titt på det lilla krypets blogg, kan vi inte annat än varmt rekommendera den. Trevlig läsning. Bra tips på hotell i Paris och New York. Prisvärda Balenciagaväskor. Att det sedan är mamma Nathalie som i själva verket ligger bakom bloggens material för att marknadsföra sin egen butik, är så klart underförstått. Vad vi däremot inte förstår, är varför en medelålders butikschef envisas med att stava fel och använda smileys i varje mening?

7 Kvinnosynen 2011
Om en hårt sminkad och lättklädd kvinna har sex kan det innebära att hon blir stämplad som en hora och hennes partner som torsk. Tack, Magnus Hedman och Svea hovrätt.

8 Black Swan
Anorektikerns inspirationskälla 2011.

9 Björn Ranelid vs.  Peter Englund
”Haha” eller ”Åh, vad elakt”. Årets mest menlösa debatt?

10 FYI
Trendkänsliga som vi är kommer även vi att kasta kläderna i nästa nummer av Nöjesguiden under rubriken ”Så får du redaktionens drömkropp”.

Bubblare: Gudrun Schyman.
 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!