The Concept börjar med billig AW innan löning

15:15 21 Sep 2018

The Concept på Kungsportsplatsen börjar med superbillig after work helgen innan löning.

Dinner and a show är ledorden för The Concept, restaurangen som öppnade tidigt detta året ett stenkast från Kopparmärra. I regi av Wallmans group är det föreställningar och sketcher som gäller i samband med mat och dryck, och från och med idag startar de upp ett nytt vattenhål för after work i stan. Kvällarna kallar de för "Barskrapad", precis som plånböckerna är för många just helgen innan löning. Det är fri entré, låga priser i baren och som gäst har du möjlighet att spana in deras middagsföreställning helt gratis. Inte din vanliga aw helt enkelt.

Barskrapad börjar klockan 19 på The Concept, varje helg innan löning.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!