Testa dig själv: Är du Anders Tegnell eller John Andreas?

18:30 16 Jun 2020

Statsepidemiolog Anders Tegnell och John Andreas, gentlemen's coach, är två män som vet hur vi borde leva våra liv. Men vem av dem är du? Gör Nöjesguidens test för att ta reda på svaret.

1. Vad jobbar du som?
A. Statsepidemiolog.
B. Gentlemen's coach.

2. Vad gör du med dina haters?
A. Säger till dem att det är för tidigt att utvärdera om du har gjort rätt.
B. Skickar dem rätt ner i jorden. Rätt ner i jorden bara!!!

3. Hur slår du ihjäl tiden nu under coronakrisen?

A. Du har fullt upp med att begränsa virusets spridning. Men på helgerna försöker du vara ledig. Då umgås du gärna med din hustru Margit. Ni tycker till exempel om att pyssla i trädgården.

B. Dina dagar fylls med fysiska aktiviteter såsom gym, kung fu, dans, yoga, simning och meditation. Förutom detta älskar du att utvecklas och att lära dig nya saker.

4. Var befinner du dig klockan halv fem på morgonen?
A. Hemma i sängen.
B. På gymmet.

5. Under vilken period i ditt förflutna fick du bekänna som mest färg?
A. När Världshälsoorganisationen skickade dig till Zaire, nuvarande Kongo-Kinshasa, för att bekämpa Ebolautbrottet 1995.
B. När du misslyckades med att bli fotbollsproffs och istället sökte lyckan i affärer, upplevelser och materiella egendomar och kom allt längre bort från ditt autentiska jag.

6. Vad skulle du vilja säga till svenska folket?
A. Försök hålla Folkhälsomyndighetens restriktioner. Den här krisen är inte över än, även om vi ser positivt på kurvans utveckling.
B. Har ni vaknat? Har ni vaknat? HAR NI VAKNAT?!!Det räcker nuNi har haft hela helgen på er att göra era saker som ni ska göra. Jag är så trött på det här. Ni har haft två dagar. Det är dags nu. Upp och hoppa!!Upp ur sängen och gör era grejer som ni ska göraDet är era liv jag snackar om. Inte mitt. Mitt liv mår fantastiskt fint. Jag är här på gymmet. Klockan är 04.30. Men det gäller att ni tar tag i era liv. Det är det det handlar om. TA TAG I ERA LIV NU, DET RÄCKER!!!!!!!!

Flest A: Du är Anders Tegnell.
Flest B. Du är John Andreas, gentlemen's coach.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!