Tecknat är som gjort för karantän

12:07 28 May 2020

Medan produktionen för vanliga filmer och serier ställs in på löpande band tuffar animerade serier på som vanligt.

Karantän är en märkligt passande tid för animerade serier, skriver Wired i en artikel på temat. Medan Jimmy Kimmel och Trevor Noah karantänanpassar sina talkshows genom att spela in dem från hemmet kan Rick & Morty fortsätta sina intergalaktiska äventyr utan att oroa sig för coronapesten. Om Hjulben och Gråben har lärt oss något så är det att tecknat inte behöver förhålla sig till samma töntiga naturlagar som otecknat.

Det firar vi med att lista några av de bästa tecknade serierna som du kan streama just nu.

Rick & Morty
En tvångsneurotisk tonåring och en gravt alkoholiserad galen vetenskaps-morfar utgör det bästa animerade radarparet just nu. Rick & Morty är dessutom aktuell med andra hälften av den fjärde säsongen.
Netflix och HBO Nordic

Primal
Denna förhistoriska actionrökare av skaparen bakom Samurai Jack är brutal, osentimental och marinerad i stenhård Frank Miller-estetik.
HBO Nordic

One-punch man
Saitama är superhjälten som kan besegra alla fiender med ett slag, vilket gör honom sjukt deprimerad. One-punch man är en av extremt få animeserier som utger sig för att vara rolig och dessutom är det.
Netflix

The Ricky Gervais Show
Det var i podcasten The Ricky Gervais Show som genidioten Karl Pilkington fick sitt genombrott. Tv-serien The Ricky Gervais Show är som ett greatest hits av podcasten där de bästa bitarna begåvats med animationer.
HBO Nordic

The Midnight Gospel
Ännu en “podcast blir animerad serie”-serie. Äventyrsdags skapare Pendleton Ward och komikern Duncan Trussell slår sina sjuka huvuden ihop och gör ett psykedelisk intervju-tecknat. Som Värvet fast på syra.
Netflix

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!