Tak nysatsar på nattklubbsverksamheten

18:25 9 Jan 2019

Bjuder in liveakter och internationella gäster. Och det är gratis. 

Från och med den 11 januari läggs ännu mer krut på nattklubbsverksamheten på Tak. Flera internationella namn har adderats till fredags- och lördagskvällarna. Utöver detta har lokalen fått en uppdatering med bättre ljud och ny dekor.
– Precis som att restaurangen och baren levererar mat och dryck med internationell kvalité vill vi förstärka musikprogrammet så att det kan göra detsamma. Favoriter som Nils Veranda och Takt kommer finnas kvar, men fler av Taks residenter har blivit involverade för att skapa nya klubbkoncept, säger Julio Chichelnitzky, Music & Art Curator på Tak.

I samband med satsningen rör sig Tak ytterligare ett steg mot att bli en nattklubb i barmiljö under större delen av året. Under helgerna satsas det på nattklubbskänsla och livemusik, medan vardagarna upptas av vernissager och konstutställningar. Och allt är gratis.
– I en tid där det ofta kostar flera hundralappar att ta del av ett kvalitativt musikutbud känner jag mig extra stolt över att Taks nöjesutbud även fortsättningsvis kommer att vara gratis och tillgängligt, avslutar Julio Chichelnitzky.

Se kalendariet här.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!