Joakim Almqvist och Kalle Nilsson.

Tafsande restaurangleverantör utkastad från Punk Royale

09:09 25 Sep 2015

Skandalduon från Kåken, Joakim Almqvist och Kalle Nilsson, har gått ifrån utkastade till utkastare. 

Enligt tidningen Restaurangvärlden tvingades restaurangen att avhysa ett sällskap bestående av fyra personer från en välkänd restaurangleverantör. Enligt Maria Edblad Rogell på Punk Royale betedde sig sällskapet, där företagets VD ingick, fruktansvärt otrevligt.  
– Det som upprörde mig mest var att de började dissa andra gäster, kommentera deras utseende. Dessutom kladdade de på min kollega och tog henne på rumpan och försökte greppa hennes bröst. När jag frågade om de vill ha mjölk till kaffet sa en i sällskapet: ”Du, jag är så jävla trött på dig. Du kan väl ta och hänga ut tutten istället?”.

Företagets VD kommenterar händelsen själv på följande vis.
– Som jag uppfattade det var det en rå munhuggning som gick överstyr. Vi munhöggs allihop, men om någon blir upprörd så har man så klart gått över gränsen. 

Punk Royale ligger efter uppbrottet från Kåken numer på Folkungagatan 128. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!