Swing fyller år och firar med världens meste minigolfare

Redaktion 11:32 7 Feb 2018

I dagarna fyller golfbaren Swing ett år, vilket firas hela veckan med happenings på Surbrunnsgatan 46. 

För ett år sedan öppnade Swing by Golfbaren i Boulebars gamla lokaler på Surbrunnsgatan. Lokalen är tolkning av speakeasy som kretsar kring 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid, och golfspelandet blandas med cocktails och New York-inspirerad mat.

I samband med ettårsjubileet meddelar även Golfbaren att de planerar öppna ytterligare tio ställen i Sverige, varav de flesta inomhus.
– Nu hakar vi på den internationella minigolfboomen här i Sverige och jag tror på en stark utveckling de närmaste åren. Swing ska ge besökare en förflyttning i tiden där 30-talet ligger i centrum. Det går utmärkt att spela festklädd och till och med i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är grundare av Golfbaren samt flerfaldig världsmästare i minigolf.

Under jubileumsveckan kommer det att anordnas alltifrån whisky- och chokladprovningar, gästspel av Champagnebaren "A little party" samt en avslutningsfest modell större under lördagen. Mer information om kvällen finns på Golfbarens Facebooksida. Lagom till firandet lanserar Swing även sitt eget öl tillsammans med Klackabacken.

Under lördagen får Swing även besök av britten Richard Gottfried som innehar världsrekordet i flest spelade minigolfbanor. Med besöket i Stockholm kommer han att kunna bocka av sin 800:e minigolfbana.

Missa inte heller att du kan intresseanmäla dig till Nöjesguiden Open.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!