Swedish Brewings bar är såld

12:26 30 Apr 2018

Ölmärket Swedish Brewing Companys bar på Regeringsgatan har gått i graven.

Det var för knappt två år sedan som Swedish Brewing Beer & Bubbles öppnade i Radio Skanstulls gamla lokaler på Regeringgatan 71. Sedan dess har baren huserat idel fester av både officiell och privat karaktär. Nu är lokalen däremot såld och i förra veckan serverade baren sin sista cerveza. 

– Stort tack för två svinroliga år! Baren är nu officiellt död. Och nej, vi blev inte av med tillståndet, utan lokalen är såld, skriver Viggo Engström själv i ett uttalande på Facebook. Samtidigt utlovar han kommande etableringar. 

– Bli inte för ledsna, Baren 2.0 har precis blivit befruktad och börjar sakta men säkert att ta form. När dörrarna öppnas vet vi inte riktigt, men jag lovar att skrika så högt jag kan så fort det blir officiellt.

De nya ägarna är samma gäng som ligger bakom restaurang Tong på Hornsgatan.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!