Svengelskt pubkrubb på The Old Brewer

20:22 4 Nov 2020

Vasastans nya gastropub vill förändra synen på pub.

Engelsmannen Tim Barbour, delägare av Stockholm Gastropubs, vill med sitt nya projekt The Old Brewer skapa en modern version av den brittiska gastropuben. Restaurangen rymmer cirka 50 gäster och erbjuder modern europeisk mat med brittiska och svenska influenser. 

Utöver maten blir det givetvis öl som står i fokus, och ett generöst utbud av lokala och internationella hantverksöl kommer tillsammans med en säsongsbetonad vinlista att matcha krogens maträtter.

The Old Brewer ligger på Luntmakargatan 98, en gata som har en historisk koppling till öl då det fanns ett bryggeri här redan 1722.
– The Old Brewer är vår respektfulla hyllning till grannskapets rötter och vi vill bidra till att ännu en gång göra denna gata känd för utmärkt öl, men på vårt eget vis. Jag bor i området och vill ge mitt nyfunna grannskap den perfekta platsen för utmärkt mat och dryck, säger Tim Barbour. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 11, 2020.

0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!