Surfers flyttar in på Nosh & Chow

09:19 22 Sep 2020

Efter sex år på Regeringsgatan och tre somrar i Humlegården flyttar Surfers till nya lokaler.

Äventyret med Surfers började egentligen redan 2006, då Mymlan Isenborg och Jonathan Bergström öppnade sin första krog i Visby. Den 7 oktober 2020 tar restaurangen tar restaurangen nästa steg i sin utveckling och öppnar på Norrlandsgatan 24 i Stockholm.
– I och med denna flytt får vi inte bara mycket fler sittplatser men även ett större kök med fler möjligheter. Vi är superglada över att äntligen få börja woka, grilla och ånga, säger Mymlan Isenborg.

Köksmästare på Surfers Norrlandsgatan blir Nilas Corneliussen, som har lång erfarenhet inom det kinesiska köket. Surfers kommer utöver sitt nya kök även att kunna erbjuda sina gäster en äkta upplevelse av kinesisk dryck. 
– En viktig del i det vi vill åstadkomma på vår nya adress är att fördjupa både vår egen och gästens kunskap och förståelse för den kinesiska matkulturen. För att lyckas med detta har vi knutit till oss unik kompetens genom Ludvig Sääf, även känd som Mr Baijiu.  I våra nya lokaler kommer man ha möjlighet att besöka Ludvig för teceremonier, provning av baiijius olika stilar, eller att med höga stämmor sjunga kinesiska dryckesvisor till de chilistinna rätter köket serverar, fortsätter Mymlan Isenborg.

Bokningen till Surfers öppnar den 22 september.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!