Stureplansgruppen öppnar gigantisk takterrass

10:16 19 Aug 2019

Den nya krogen kommer att förfoga över 1100 kvadratmeter terrass på 16:e våningen mitt i stan.

Stureplansgruppen har tecknat ett avtal med hyresvärden Vasakronan om en restaurang på 16:e våningen i hörnet av Mäster Samuelsgatan och Malmskillnadsgatan. Restaurangen kommer att ha en gigantisk takterrass om 1100 kvadratmeter, och byggnaden består också av ett konferenscenter.
– Stureplansgruppen strävar efter unika upplevelser. I fjol öppnade vi bland annat Bank Hotel och restaurangen L’Avventura, ställen som fått ett fantastiskt mottagande. De här två enheterna kommer att hålla samma höga klass, säger Per Gunne, Stureplansgruppens Vice VD.

Just nu pågår det slutgiltiga arbetet med restaurangens gestaltning och kulinariska profil. Arbetet förväntas bli klart under senhösten 2019.
– Det finns inte många plaster med sådan potential som den här. Vår ambition är att skapa en modern klassiker för Stockholmare och alla andra, fortsätter Per Gunne.

Planerad öppning för såväl den nya restaurangen som konferenscentret är satt till den senare delen av 2020.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!