Studio HPKSM fyller tre år

14:03 21 Jan 2019

Firar genom att ha ett fullspäckat schema under födelsedagshelgen.

Under tre år har restaurangen, baren och live-scenen som är Studio HPKSM blivit en lokal favorit. Hundratals liveakter har spelat i deras källare, italienskt influerade rätter från menyn har slukats och fler och fler har insett att den tunga dörren på Storgatan är porten till riktigt bra häng. Helgen vecka fyra är det tre år sedan det hela startade och för att fira har de verkligen maxat med roliga gäster.

På torsdagen den 24 januari kommer den australiensiska artisten Donny Benét såväl som göteborgarna Francesca e Luigi. Båda akterna har musik som andas italodisco ut i fingerspetsarna, så räkna med rejält gung. Sedan på fredagen bjuds det under första timmen på tårta för att verkligen markera födelsedagen. We Are Wood och Ljung kommer att spela live under kvällen och inträdet är som bortblåst. 

Fredagen den 25 januari är även en stor dag för dem av ett annat skäl än födelsedagen. För den som undrat över vad Studio HPKSM egentligen står för är det alltså så att ägaren, Georg Möller, har ett band som heter just HPKSM och lokalen är deras studio. Bandnamnet är en akronym av medlemmarnas efternamn: Helmersson, Pettersson, Karlsson, Sjönvall och Möller. Debutalbumet, en dubbelvinyl som heter O|Bukett, har sin releasefest kombinerat med det övriga kalaset. Det går att lyssna på deras första singlar på Spotify redan nu för att ladda upp.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!