Stockholmspriset 2017: Nöjesförbättrare

Redaktion 13:17 17 Nov 2017

Här är det bästa nya som Stockholm hade att erbjuda under 2017 inom kategorin Nöjesförbättrare. Se alla nomineringar till Stockholmspriset 2017 här.

JacquesThomasOscar
De har varit medvetna som fan, givit oss ett ansikte för ångesten dagen efter och outat Virtanen i Aftonbladets egen livesändning. Få lyckas lika bra med att så träffsäkert kombinera komik och samtid som Jacques, Thomas & Oscar. Och det är just därför dom gått från att vara ett konto på Instagram till att få bidrag från Svenska Filminstitutet.

Stockholm Murder Girls
Johanna Schneider och Philippa Pacho har inte bara förgyllt technoscenen i Stockholm utan runtom i hela världen. När de står bakom spelarna är det som att dom skjuter en takt rakt i hjärtat och berör utan ord, det är svårt att inte falla offer för murder girls och dansa hela natten. 

@limousinecatrine
Vad du inte visste att ditt Instagramflöde saknade: Bilder på folk som bestänt sig för att hyra limousine. @limousinecatrine kör alla från Little Jinder och Rebecca & Fiona, till grabbgäng på väg till Finlandsfärjan, via bröllopspar och 12-åringar på barnkalas. Och helvete vad hon älskar att vara limousinechaufför.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!