Backdoor, Laroy, Technobastun.

Stockholmspriset 2017: Klubb

Redaktion 13:15 17 Nov 2017

Här är det bästa nya som Stockholm hade att erbjuda under 2017 inom kategorin klubb. Se alla nomineringar till Stockholmspriset 2017 här.

Laroy
Med dans på, i och utanför burarna är det ingen tvekan om att Stureplan återigen fått sig en modern klassiker som går under namnet Laroy. Här har inte bara en tom lokal väckts till liv, också möjligheten till variation. Numera kan gästerna på Birger Jarlsgatan springa ned från schlager på klubben ovan till kvalitativ techno på bara några sekunder.

Technobastun
Nyskapande och inte sällan naket. Technobastun har med sin råhet öppnat upp för en helt ny klubbscen i Stockholm. Bastun som i början riktade sig till en smalare målgrupp har på senaste tiden attraherat en bredare publik som är där för musiken, stämningen samt för att hålla värmen.

Backdoor
Internationella influenser på svensk mark, gayklubben har på kort tid lyckats fylla ett stort tomrum. Trots högklassiga internationella och nationella bokningar är Backdoor mer än bara en musikklubb. Här finns en unik atmosfär och stämning samt kunskapen som krävs för att skapa en klubb utan dess like varje kväll. Kom som du är och var vem du vill, hela natten lång.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!