Apropos, Penny & Bill, Tyge & Sessil.

Stockholmspriset 2017: Bar

Redaktion 13:14 17 Nov 2017

Här är det bästa nya som Stockholm hade att erbjuda under 2017 inom kategorin bar. Se alla nomineringar till Stockholmspriset 2017 här.

Apropos
Hålet i väggen vid St:Eriksplan är inte bara en bar, det är en portal till en annan tid. Och just tiden är det lätt att glömma bort när man mosar ner sig i en av Apropos barstolar och sippar på en Bee's Knees som gärna får bli fler än en. Man måste inte vara stor för att vara stor.

Penny & Bill 
Luxkoncernen och Johan Evers kärleksbarn på Grev Turegatan må ha epitetet gastrobar, men det är framför allt för drinkarna som vi beger oss hit. Här missas inte en enda detalj, och de överraskande smakerna avlöser varandra. Vi kan i årssammanfattningen glatt konstatera att Stockholm har fått sig ännu en bar på internationell nivå.

Tyge & Sessil 
Kvarteret kring Brahegatan har blivit en gastronomisk destination "värd en resa i sig" som Michelingubben skulle säga. Starkt bidragande till detta är Tyge & Sessil, som förutom att leverera en barupplevelse på högsta nivå närmast tar ett folkbildande ansvar för vinkulturen i staden. Det skålar vi för. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Tong

Vi kommer garanterat att återvända många gånger till Tong, men chilla med chilin eller byt namn till Tjong.

Eatnam

Hörnlokalen på Odengatan och Västmannagatan har länge brottats med vad som verkade vara en förbannelse. Kanske har den nu brutits.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!