Stockholms nya gratisfestival intar Gärdet

Redaktion 10:40 26 Jul 2018

Den nya festivalen Let's Make Love Great Again samlar artister som Loreen, Medborgarbandet och Esther Vallee under den andra helgen i augusti.

Mellan den 11-12 augusti bjuder Let’s Make Love Great Again och samarbetspartnern Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse in till en stor festival och kärleksmanifestation på Gärdet i Stockholm. 

Under de båda dagarna kommer det dels att arrangeras konserter med ett stort antal artister, men även föredrag samt konst- och andra typer av kulturevenemang. Ambitionen är att samla människor kring ett budskap om kärlek, värme och gemenskap. 
– Med Let’s Make Love Great Again vill vi bidra med positiva bilder, events och möten. Vi ska skapa lokala aktiviteter över hela landet, i såväl idrottsklubbar som teatergrupper som andra verksamheter. Och även nationella aktiviteter som Gärdethelgen, säger initiativtagaren Niclas Lagerstam som sedan många år bland annat driver den turnerande musikfestivalen Putte i Parken.

Let’s Make Love Great Again är ett initiativ för att sprida kärlek och omtanke genom att löpande anordna olika aktiviteter runt om i landet, och Prinsparets Stiftelse har bland annat som mål att jobba mot hat och mobbning på internet. 

Programpunkter och talare presenteras löpande under sommaren. 

Klara artister för Let’s Make Love Great Again

Darin, Loreen, Kaliffa, Maxida Märak, Mikael Wiehe, Johnossi, Maia Hirasawa, Di Leva, Junior Brielle, Esther Vallee, Julia Frej, Vånna Inget, Stina Velocette, Medborgarbandet med Nina Persson (Cardigans) och Tomas Öberg (Bob Hund), Kristin Amparo, Sakib Zabbar, Angelica Radvolt, Kanyi Mavi. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!