Konstellationen bakom restauranger såsom Vassa Eggen, Tennstopet, Boqueria och Kommendören öppnar nytt.
Den 7 oktober är det dags för Kristofer Sandström, Christian Olsson och kocken Niklas Odin att slå upp portarna för sin nya restaurang Tako. Krogen, som hämtar intryck från den asiatiska kulturen, kommer att bestå av ett sushikök med bar samt ett öppet grillkök med influenser från Japan och Korea.
Restaurangen ligger i nära anslutning till Vassa Eggen, i de lokaler där bland annat nattklubben Pure har hållit till tidigare. Matsalen har plats för 180 sittande gäster, och den totala kapaciteten för lokalen ligger på 400 personer.
– Vi har lagt oändligt många timmar på att skapa en annorlunda restaurang som inte finns i Stockholm sedan tidigare, säger Niklas Odin.
Förutom krögartrion har Salvatore Scappini rekryterats som kreativ ledare, och Jan-Åke Hansson blir ansvarig för gästrelationer.
Bord kan bokas redan nu på restaurangtako.se.