Trädgården har premiär den 13 maj.

Stockholms bästa sommarklubbar 2016

Stina Vickhoff 14:35 12 May 2016

Man går byxlös fast det är kallt, vill prompt bada i kanalen fast vattnet är smutsigare än avloppsvatten och köar mer än gärna fast det tar tre timmar. 

Sommarklubbssäsongen är äntligen här – och vi vet var du ska gå. 

• Bernsterrassen
Jade D'econzac Mbay med kompanjoner huserar denna sommaren på terrassen vid Berzelii Park som kommer vara den perfekta blandningen av klubbig klubb och häng. En och annan konstnär ställer ut med så håll ögonen vidöppna.
Premiär: 5 maj.

• F12
Ny ledning och fjorton olika klubbar – Stockholms mest välbesökta trappa förtjänar att besökas i sommar med. Både internationella och lokala akter, bland andra Frej Larsson och Joy M'Batha, gästar terrassen i sommar.
Premiär: 19 maj.

• Strömterrassen
Detta är tredje året som Operahusets terrass ställer till med klubb. Mycket talar för att detta blir bra häng under ljumna sommarkvällar. 
Premiär: 21 maj.

• Musikaliska gård
Med sprillans nya och fräscha arrangörer återkommer Sveriges bästa innergård även i år. Men bra musik och goda drankz i alla ära – den bästa nyheten är ju att de kommer ha en food truck. Alltså: riktig lagad mat. Glöm hetsätande av torra chilinötter från Eldorado.
Premiär: 20 maj.

• Trädgården
Här kommer en orginell nyhet – Trädgården är en bra klubb och med årets livesatsningar befäster de sin position som en av Sveriges bästa. So sue us.
Premiär: 13 maj

• Celezte 
Förra årets succé på Riddarholmen ser ut att blessa oss med sin närvaro även i år. Det finns dock inget premiärevent á 10 000 attendings (ping ovanstående klubbar) utan en något mer blyg facebookstatus: "ses 27 maj! <3". Vi längtar.
Premiär: 27 maj.

Lydmar Hotel
Inte den klubbigaste klubben men funkar ypperligt om du vill ha en trevlig och dyr förfest. Uteserveringen är väldigt mysig och deras livespelningar bör upplevas.
Premiär: 27 maj.

Känner du att det är för lite klubbar för din smak? Lugna dig, din klubbräv – vi fyller på listan kontinuerligt.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 01, 2016.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!