Stjärnkocken Niklas Ekstedt startar gastronomifestival

16:26 6 May 2019

Till sommaren kommer Foodstock till Fjäderholmarna.

Den 31 augusti till 1 september arrangeras den nya gastronomifestivalen Foodstock på Fjäderholmarna i Stockholm. Det är ett initiativ från stjärnkocken Niklas Ekstedt och Stureplansgruppen.
– Jag vill visa upp det bästa från Skandinavien och världen just nu, när jag har besökt internationella matfestivaler har jag träffat matentusiaster och vänner som jag nu bjuder in till Foodstock. Vi vill visa upp något autentiskt byggt av nyfikenhet och passion, Foodstock ska ge gästen inspiration och kunskap. Vi vill samla intresserade barn och vuxna och ge dem fantastiska matkänslor. Allt från det råa till det mest förfinade och detaljrika men allt är vackert på sitt eget sätt och gott så klart, säger Niklas Ekstedt i ett pressmeddelande.

Utöver långbordslunch- och middag med plats för 300 personer kommer det finnas matmarknad, workshops och barer på festivalområdet. En endagsbiljett till festivalen kostar 500 kronor och ett tvådagarspass kostar 750 kronor. I biljetten ingår båtresa tur och retur till Fjäderholmarna och tillträde till festivalområdet. Mat och dryckeshäften säljs på plats. Barn under 16 år går in gratis i målsmans sällskap.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!