Stjärnkock + Hernö Gin = sant

Alva Persson 16:44 12 Feb 2024

Björn Frantzén är en stjärnkock med två restauranger varav en är den enda i Sverige som fått tre Michelinstjärnor. Hernö gin, grundat av Jon Hillgren, var Sveriges första gindestilleri och är idag världens mest prisbelönta gindestilleri. Nu går Björn och Jon ihop och lanserar sitt kommande produktsamarbete den 5 mars.

De har haft ögonen på varandra länge och en egenskap de har gemensamt är att aldrig känna sig nöjda, att de vill leverera den absolut bästa produkten och ge gästerna bästa möjliga upplevelse. De hoppas att genom samarbetet kunna lyfta Sveriges kultur gällande mat och dryck.

Samarbetet lanseras den 5 mars.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!