"Som Voi fast hoppstyltor" lanseras i Sverige

12:38 17 May 2019

Nu blir det SD för mig.

Till skillnad från många andra Sverigevänner, som har en diffus uppfattning om exakt när Sverige var ett bättre land, vet jag precis vilken tid jag vill åka tillbaka till. Jag vill åka tillbaka till i går vid den här tiden när jag ännu inte hade hört talas om det svenska start up-företaget Cangoroo, som tydligen ska ta upp kampen mot elscooterbolagen genom att lansera hoppstyltor som man lånar genom samma princip. 
– Under konceptualiseringsfasen av Cangoroo har vi utgått från tre parametrar som vi själva drivs av och som vi jobbat mycket med i våra tidigare yrkesroller: kul, hälsosamt och inte minst bra för miljön. Det är i princip omöjligt att inte le när du hoppar på en Cangoroo och att du bränner massvis av kalorier säger sig självt. Cangoroo är dessutom det överlägset mest miljövänliga alternativet i kategorin med en förväntad livslängd per hoppstylta på hela 16-24 månader, säger grundaren Eric Calderon i ett pressmeddelande.

Jag vet inte varför jag känner så starkt för det här, jag har till exempel ingenting emot elsparkcyklarna, men av någon anledning vill jag inte att svenskarna ska hoppa sig fram genom livet. Men nu är det i alla fall så det kommer att bli. Till sommaren lanserar Cangoroo sina hoppstyltor i Malmö och Stockholm.
– Scooter-marknaden är glödhet och på gränsen till överetablerad. Det ter sig därför naturligt att branschen nu diversifieras. Här ser jag Cangaroo, och det passionerade teamet bakom, som en given aktör att dominera nischen för människor som vill addera friktion, glädje och rörelse i sitt dagliga pendlande, dessutom på ett högst miljövänligtvis. Som psykolog vet jag vidare vilken otrolig effekt såväl ett aktivt liv och miljömedvetna val har på människors hälsa och välmående. Sannolikt kommer bolaget att kunna göra avtryck i diverse hälsomätningar de kommande åren, säger Niklas Laninge, psykolog och medfinansiär i samma pressmeddelande.
 

Förresten. Jag vill reservera mig för att det här kan vara någon reklambyråskit som är på låtsas. Jag vet ärligt talat inte, jag tog en risk. Här är deras hemsida. Döm själva.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!