Foto: Alex Urombi.

Södra Teatern öppnar upp klubben igen

20:47 22 Sep 2021

Tar in ett sjujäkla team för nysatsningen. 

Helgen den 8-9 oktober är det premiär för Södra Teaterns klubbar och i samband med detta växer skaran som kommer att ansvara för dessa kraftigt. Precis som tidigare anförs gruppen av Stella Scocco och med sig får hon Mahsa Khoshnood som är vd för Studio Barnhus, göteborgs klubbveteran Norah samt Noel Montti.
​– Att få jobba med det här teamet är nästan för bra för att vara sant, kan inte tänka mig mer kompetenta och härliga människor inom klubbranschen. Dessutom tror jag nöjesåren 2021/2022 kommer vara något helt utöver det vanliga, säger Stella Scocco.

Klubben kommer att bestå av tre huvudsakliga dansgolv. Kristallen huseras av Noel Montti och kommer att erbjuda allt från disco och house till tidlösa klassiker. I restaurangen bokar Norah sina favoriter från den urbana musikscenen, och sist men inte minst kureras den sjunde våningens elektroniska musikscen i Champagnebaren av Mahsa Khoshnood.

Premiärhelgen bjuder på bokningar som bland annat Sam Ezeh (live), Bavé (live), Bella Boo (Studio Barnhus), Pedrodollar (Studio Barnhus), Jyoty (UK), Elias Mazian (NL), Aron McFaul och Stina Grape. Utöver det kommer Stockholm Jazz Records att ta över Foajébaren med livespelningar.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 10, 2021.

0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!