Planskiss över Södra Teaterns foajébar.

Södra Teatern öppnar ny bar – Kägelbanan stängs

16:27 14 May 2019

Under våren och sommaren byggs det om rejält på Södran, nu öppnar en helt ny bar. Samtidigt stängs Kägelbanan tills vidare.

Den 4 juni öppnar en helt ny bar i det som tidigare har varit foajé och biljettkassa på Södra Teatern. Baren kommer även att ha ett chambre séparée samt en uteservering mot Mosebacke Torg.
– Den här baren kommer att bli både Södrans och Söders hjärta, säger Södra Teaterns vd Samuel Laulajainen.

I samband med bygget öppnas även en ny entré till Restaurang Mosebacke. Även Södra Bar på våning tre renoveras då lokalen ska optimeras för konserter med en ny scen och bar.
– Vårt mål är att göra husets scener större och bättre, säger Fredrik Granberg som är programchef och konstnärlig ledare. 

Efter klagomål från grannar och föreläggande från Miljöförvaltningen flyttas även höstens konsert- och klubbverksamhet från Kägelbanan till husets övriga scener. Vad som kommer hända framöver med Kägelbanan kommer att stå klart först efter sommaren. 

Läs även: Snart öppnar nyrenoverade Mosebacketerrassen.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!