Södra Teatern gör om Mosebacketerrassen till vinterträdgård

15:56 23 Sep 2020

Inför vintern 2020 gör Södra Teatern ett test med att vintersäkra terrassen.

Under vecka 39 byggs ett genomskinligt tält över hela Mosebacketerrassen. Detta utrustas med såväl högtalarsystem, värme och ventilationssystem och skapar ett 500 kvadratmeter stort orangeri.
– Vi har tillsammans med myndigheterna i sommar hittat ett rimligt sätt att fortsatt bedriva vår verksamhet. Mosebacke Vinterträdgård är en popup-lösning för att kunna bidra med en coronaanpassad miljö och bevara kulturen i Stockholm under denna kris, säger Samuel Laulajainen som är VD på Södra Teatern.

Målsättningen med vinterträdgården är att kunna genomföra säkra konserter i vinter, och konceptet gick från idé till utförande på under en timme. 
– Ibland känns saker bara helt självklara så fort det nämns och detta var verkligen en sådan sak, säger Stella Scocco som är nöjeschef på Södra Teatern.

Mosebacke Vinterträdgård öppnar den 2 oktober och håller öppet varje dag från 16:00. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!