Sju sorters frågor till Miss Inga

Redaktion 14:50 23 Jun 2021

Vi ställer några frågor av olika karaktär till tioårsjubilaren. 

Det vankas midsommar och med det är Miss Ingas traditionella midsommarfirande tillbaka, sedan ett par år tillbaka på Hasselbacken. Vi ställde sju sorters frågor till klubbprofilen som gör sitt tionde år som midsommarvärd.

betyg: 1 Vad fick du luft ifrån?
– Du är absolut inte den första (och förmodligen inte heller den sista) som frågar dig det, men jag skulle säga att det är tio år av raka succéer och prisregn inom klubbvärlden samt att alla ”Missy I-produkter” jag släpper såsom Miss Inga Disco Stick eller Cava fullkomligt flyger ur hyllorna gör mig till den där jobbiga killen med hybris. Från helvetet.

betyg: 2 Hur ringrostig är du egentligen?
– – Något alldeles fruktansvärt. När jag fick reda på att midsommargiget skulle bli av var jag tvungen att arbetsträna ett pass med göllizen Rasmus på Nabo. Vi arrangerade en brunch ihop. Det gick okej. Jag däckade inte halvvägs genom den, men är fortfarande lite halvt utbränd efter den kraftansträngningen.

betyg: 3 Det är tionde året ni kör, håller formatet för tio till?
– Innan pandemin slog till hade vi 1800 glada midsommarfirare från alla samhällsklasser. Jag är liksom midsommarvarianten för Stockholmarna (och lite turister)  av vad Arne Weise var för svenska folket på julafton. Jag ska hålla på minst lika länge som han. 

betyg: 4 Exakt hur glatt känns det att vara aktuell igen?
– Magiskt. Mitt uppmärksamhetstörstande hade varit olidligt för alla inblandade om jag hade behövt vänta till Backdoor öppnade.

betyg: 5 Berätta vad som händer på midsommar!
– Det blir mitt tioårsjubileum som ”Missommarvärd” och då passar jag på att för första gången även köra allsång på kungliga Djurgården. Ett stenkast från Skansen. Dit jag egentligen vill. Det fina med allsång är ju att jag slipper ta några höga toner utan kan lämna över det till antingen gästartister eller publiken! I övrigt så kan man vara med på femkamp och smycka majstången från kl 12.00 som vi reser den  kl 14.00 ihop med traditionsenliga sånger om grodor och prästens kråka. Sedan har vi en riktigt fin trerätters midsommarmeny som man kan avnjuta ända fram till stängning. Vi har även några bord om man enbart vill ta sig en drink eller så.

betyg: 6 När har Sveriges bästa klubb Backdoor nypremiär?
– Så fort alla restriktioner har släppts. Vi vill gå ”all in” och rajraja loss som om det vore 2019.

betyg: 6betyg: 6betyg: 6 Hur känns det att vara den största entertainern i stockholms klubblivs historia?
– Det är ett ensamt men roligt jobb som någon måste göra.

Bord till Miss Ingas Midsommarfest bokar du här

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!