Sista dansen för Bleck Forest

11:09 13 Sep 2022

För andra och sista gången är botiquefestivalen Bleck Forest tillbaka. 

Bleck Forest startade 2019 som en avknoppning till Gagneffestivalen som somnade in året innan. Den 17 september arrangeras den för andra och sista gången.

Platsen är Hellasgården i Nacka och precis som förra gången kommer det att bjudas på en blandning av musik, konst, mat, dryck och bastubad. Nytt för i år bland annat en uppbiffad livescen samt att festivalen bara pågår under en dag. På livefronten återfinns namn som Natten, Ultra Satan samt Puagme 13 medan dj-sidan erbjuder namn som Franca, Crussen, MiniMalene samt Imaginary Hair.

Arrangören Peter Schröder, som till vardags ligger bakom såväl restaurang Bleck som Plåtparken, bekriver Bleck Forest som en kvalitetsfestival för en äldre publik som fortfarande älskar fest. Peter var även en av de drivande arrangörerna bakom nämnda Gagneffestival under 18 års tid. Beskrivningen av festivalen speglas i åldersgränsen som ligger på 27 år. 

Bleck Forest pågår mellan 15-03, har kapacitet för cirka 1000 personer och biljettpriset ligger på 500 kronor. Biljetter finns ute nu via Billetto

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!