Silvana Imam uppträder på Fållans öppningsfest

11:22 29 Nov 2019

Öppningskvällen erbjuder en rad kända artister, över 20 dj:s och tre gästande klubbar.

I kväll öppnar Stockholms nya kulturarena Fållan, som ligger i Slakthusområdet. Och arrangörerna har minst sagt slagit på stort.
– Vi har jobbat hårt för att ge gästerna en upplevelse utöver det vanliga redan första kvällen, säger Fållans operativa chef Thea Mårdbrant i ett pressmeddelande.

 Sedan tidigare är artisterna Kittin, Linda Pira, Nadia Tehran och The Hanged Man bokade för premiärenkvällen. Nu adderar arrangörerna även Silvana Imam till lineupen. Bland dj-namnen finns Håll käften och dansa, Maja Asperö Lind, Gustav Bendt och Popagandaministeriet. 

Förutom dj:s och artister väntar även en fotutställning vid namn Stockholm dör av fotograferna Adrian Pehrson, Olle Knutson och Sima Korenivski.
– Stockholm är inte alls dött som påpekas i media. Vi ska vara stolta över vårt kultur- och klubbliv som idag blomstrar på arenor som inte varje dag når rampljuset. Jag skulle även säga att öppningen av Fållan är en hyllning till den gångna tiden och framtiden av fantastiska upplevelser som den här staden har gett, ger och kommer att ge. Stockholm är inte dött. Det lever mer än någonsin, säger Fållans medgrundare Jakob Grandin.

Maten står Scandwich, Brisket & Friends och Take Ramen för. Detta mina vänner, vill ni inte missa.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!