Silvana Imam och Cherries album skjuts upp

11:39 15 May 2018

Båda artisterna byter datum för sina albumsläpp. 

För bara ett par dagar sedan kunde vi rapportera att Cherrie släpper sin nya skiva Araweelo släpps den 1 juni. Men nu meddelar hennes pr-byrå Ebba Lindqvist att releasen skjuts fram till den 15 juni.
– Många av mina lyssnare runt världen firar ramadan och jag vill att dom är med mig från dagen då mitt album släpps. Därför har jag valt att släppa den 15 juni istället, säger Cherrie i ett pressmeddelande.

I samma pressmeddelande står det även att Silvana Imams kommande album Helig Moder skjuts upp. Albumet skulle ha getts ut den 18 maj. Istället kommer hon att släppa två singlar varannan veckan under tio veckors tid. De första låtarna, 4h och Ta hand om dig (som gästas av Fricky och Khan-ji), släpps den 25 maj. Den 29 juni kommer alla låtar finnas ute.
– Alla låtar på det här albumet är väldigt speciella för mig. Varje låt förtjänar att få sin tid just för att de är så starka för mig. Jag vill ju egentligen ge er alla låtar nu på en gång men samtidigt gillar jag att testa mig fram, gå emot de här ramarna som är album och singel. Kommer man på mina spelningar under sommaren så får man den ultimata album-känslan då det blir enda stället som de osläppta låtarna kommer att spelas på innan albumet släpps, säger Silvana Imam i pressmeddelandet.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!