Sébastien Boudet tar ner skylten

17:02 3 Aug 2021

Det populära bageriet stänger inom kort. 

Den 25 september säljer Sebastien på Söder i Söderhallarna sin sista surdegslimpa, men den frispråkige bagaren kommer inte att sluta baka bröd - snarare tvärtom. 
– Jag har massor med projekt på gång! Webbutiken kommer att finnas kvar med ännu flera produkter. Är mer övertygad någonsin att ALLA behöver sätta igång att baka surdegsbröd med färskmalet mjöl på kulturspannmål, skriver han själv i en instagrampost.

Boudet lovar också att han kommer inte kommer sluta sätta käppar i hjulen för industrins vilseledande propaganda samt att han kommer fortsätta berätta sanningen bakom matindustrin och det moderna “jord-miss-bruket”. Det han däremot inte kommer göra är att öppna ett nytt bageri.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 08, 2021.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!